Wintersportreis Oostenrijk 2024


Het BaKo-reis-initiatief, Barry van Soest en Remko Hummel, organiseert wederom een luxe 10-daagse wintersportreis naar de Tiroler Zugspitze Arena Eén van de mooiste wintersport en wandelgebieden van Oostenrijk. De (bus)reis is van 26 januari t/m 4 februari 2024 en wordt verzorgd met een luxe Royal Class touringcar van het Touringcarbedrijf Look-Tours uit Gouda.

Wij verblijven in Hotel-Gasthof Thaneller**** in Rinnen-Berwang. Berwang ligt in Oostenrijk, vlak bij de grens met Duitsland, de aanrijtijd is daardoor beperkt. Het dorp ligt op een hoogte van 1336 meter. Het is daarmee het hoogst gelegen dorp in het erg sneeuwzekere Tiroler Zugspitze-gebied. De omgeving van dit gebied wordt gedomineerd door de 2962 meter hoge Zugspitze Gletscher die letterlijk op de grens van beide landen gelegen is. In het hotel zult u genieten van de uitstekende verzorging door de Familie Zobl. Alle kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en minimaal voorzien van: douche, toilet, zithoek, kluisje, satelliet-tv en balkon. Faciliteiten van het hotel zijn: droogruimte voor skimaterialen, verschillende gezelschapsruimten, de hoogst gelegen bierbrouwerij van Oostenrijk, en een gezellige huisbar waar, onder andere, het zelf gebrouwen bier wordt geschonken. Verder zijn er een zwembad en uitgebreide (gratis) sauna faciliteiten. De eerste skipiste waarmee u het skigebied kunt bereiken ligt op 150 meter van het hotel.

In het hotel wordt qua amusement onder andere het volgende verzorgd: sneeuwschoenwandelen, een (laser)biathlon, een Tiroler dansavond, dämmerschoppen, een Oostenrijkse avond met Oostenrijkse humor, lasergeweer schietwedstrijd en een lantaarn wandeling. Indien daar voldoende interesse voor is kan ook op een andere locatie geaprès-skied en gerodeld worden. De prijs voor deze 10-daagse reis bedraagt € 670, - per persoon op basis van half pension en een tweepersoons kamer. De toeslag voor een eenpersoons kamer is € 80, - Deze zijn echter beperkt beschikbaar.

Bij de prijs is inbegrepen:
Vervoer per luxe royal-class touringcar (2 nachtritten) vertrek- en eindpunt is Sportcentrum de Fluit in Leidschendam, alternatieve op- en afstapplaatsen zijn Veenendaal en Zevenaar.
Indien u liever met eigen vervoer reist, ontvangt u € 50, - korting p.p. op de reissom.
Verzorging is op basis van halfpension, ’s morgens is er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds is er een 3 gangen keuze menu. De kok houdt rekening met dieetwensen.
Verder zijn er een Tiroler dansavond, lasergeweer schietwedstrijd, dämmerschoppen, een Oostenrijkse avond en (bij voldoende aanmeldingen) een lantaarnwandeling.
Een afscheidsdiner op de avond van vertrek.
Indien de weersomstandigheden dit toelaten maken wij dagtrips naar Ehrwald, Lermoos, de Zugspitze-Gletscher en Garmisch-Partenkirchen (D).


Heeft u vragen?


Wilt u meer informatie neem contact op met:

Barry van Soest op nummer: 06-20564501

Wanneer u wilt deelnemen aan deze verzorgde wintervakantie, vul dan het of het online aanmeldingsformulier of download het offline formulier en stuur dit per e-mail op naar: Inschrijving@bako-reis-initiatief.nl