Laser Biathlon Berwang

Op de bestaande langlaufloipe op de „Moos” vindt wekelijks een laser-biathlon plaats. Natuurlijk kun je op elk moment gebruik maken van de langlaufloipe, maar de uitrusting voor biatlon (LaserPower rifle & scope) is alleen beschikbaar op de dag van de race. Voor aanvang van de wedstrijd is er een proefbiatlon inclusief begeleiding. De introductie en race duren ongeveer 2-3 uur en kosten 19€ per persoon. Minimum aantal deelnemers: 6 – geen opwaartse limiet! Houd er rekening mee dat een registratie noodzakelijk is.

Makkelijk bereikbare skiarena in Tirol

Het dalstation van de Almkopfbahn in Bichlbach ligt direct aan de Fernpass-Bundesstraße B 179. Hier bevindt zich ook een toegang tot de skiarena. Voldoende parkeergelegenheid, een sportzaak Hofherr en een skikaartenverkooppunt, zorgen ervoor dat u zonder problemen snel op de lange latten kunt staan. Ook als u met de trein komt kunt u direct starten met skiën: het station ligt naast het dalstation van de Almkopfbahn. Ook de langlaufloipe en het wandelpad starten hier..

IMG-8707

Pistekaart, skischool, prijzen & meer

Met de modernste chipkaarten van SKIDATA openen alle skipoortjes automatisch. Mocht u willen weten hoeveel hoogtemeters u heeft afgelegd tijdens uw vakantie in Berwang dan kan dat met ‘Skilines’. U geeft online uw skipasnummer in en dan ziet u precies hoeveel kilometers en hoogtemeters u heeft afgelegd en met welke liften u bent meegeweest..

rodel-07.JPG

Berwang pistekaart en informatie

In het familievriendelijke en sneeuwzekere skigebied Berwang zijn totaal 40 pistekilometers bereikbaar met 12 skiliften (een familiegondelbaan, een gecombineerde stoeltjeslift/gondelbaan, 3 stoeltjesliften en 7 sleepliften). Berwang heeft een pisteaanbod voor families en beginners, gevorderden, carvers en snowboarders. Circa 24 pistekilometer is blauw gemarkeerd (lage moeilijkheidsgraad), circa 10 kilometer rood (gemiddelde moeilijkheidsgraad) en 1,5 kilometer zwart (hoge moeilijkheidsgraad). Met de skibus en trein bereikt u het gehele skigebied; de Almkopfbahn verbindt Bichlbach met Berwang. Voor wie overdag nog niet voldoende skiplezier heeft gehad, bestaat elke donderdagavond de mogelijkheid tot nachtskiën op de verlichte skipiste van de Egghof Sun Jet.

40 kilometer aan pistes

Pistekaart Berwang

913

Berwang - Bichlbach

Berwang_Bichlbach