Wij verblijven in Hotel-Gasthof Thaneller**** in Rinnen-Berwang.


Berwang ligt vlak bij de grens van Duitsland de aanrijtijd is daardoor beperkt. Het dorp ligt op een hoogte van 1336 meter en is daar mee het hoogst gelegen dorp in het Tiroler Zugspitze-gebied en sneeuwzeker. De omgeving wordt gedomineerd door de 2962 meter hoge Zugspitze Gletscher die letterlijk gelegen is op de grens van beide landen.In het hotel wordt qua amusement onder andere het volgende verzorgd: sneeuwschoenwandelen, een (laser)biathlon, een Tiroler dansavond, dämmerschoppen, een Oostenrijkse avond met Oostenrijkse humor, laser geweer schieten, lantaarnwandelen. Indien daar interesse voor is kan ook op een andere locatie geaprès-skied en gerodeld worden.


IMG-1009

Leuke weetjes

 

Zowel 2 als 1 persoonskamers beschikbaar

We hebben ons hotel met licht, regionaal sparrenhout, de natuurlijkste grondstof, aangekleed. Met veel liefde voor detail ontstonden daardoor lichte, behaaglijke kamers, waarbij de gezelligheid midden in de wilde bergnatuur steeds hoog in het vaandel staat..

 

Brouwerij / Stadl-Bräu

Een bijzonderheid is onze kleine huisbrouwerij - de hoogst gelegen brouwerij van Oostenrijk! We brouwen uit vers bronwater 3 heerlijke biersoorten - voor ieder wat wils! LICHT BIER - DONKER BIER & WITBIER Onze bezichtigingen van de brouwerij onder leiding van een gids geven u een interessant kijkje achter de schermen bij de eigen bierproductie. BROUWERIJ-RONDLEIDINGEN: Openbare toer: ledere maandag om 11:00 uur en Iedere vrijdag om 17.00 uur Na vooraanmelding zijn ook andere tijden voor de toer mogelijk dagelijks van mei tot oktober en van december tot maart met minimaal 10 personen duur ca. 20-30 minuten - gratis (exclusief drankjes)....