Bergbahnen Berwang


De Skiarena Berwang is de juiste keus, als u een familievriendelijk skigebied zoekt. Totaal 38 pistekilometers zijn bereikbaar met 13 skiliften (een 10-persoons familiegondelbaan, een gecombineerde stoeltjeslift/gondelbaan, 3 stoeltjesliften en 7 sleepliften).
19 Kilometer is blauw gemarkeerd (lage moeilijkheidsgraad); hierdoor is het skigebied zeer geschikt voor families met kinderen, beginners en genotskiërs. Niet alleen de ligging van Berwang, op 1.350 meter, zorgt voor voldoende sneeuw, maar ook het besneeuwingssysteem, dat zo’n 90% van de pistes afdekt.
Onderweg treft u voldoende gezellige hutten aan om wat te drinken en/of te eten. Ook al behoort het skigebied Berwang-Bichlbach niet tot de grootste skigebieden, ze heeft toch een paar verrassingen voor u in petto!
Zoals nachtskiën in Berwang op de Egghof Sun Jet piste; een echte coole belevenis! De rodelavond is ook een highlight, voor zowel groot als klein! Ook snowboarders, langlaufers, wandelaars en ijssportliefhebbers komen voldoende aan hun trekken in dit mooie wintersportgebied in de Zugspitz Arena!
We zullen met onze groep uiteraard ook de andere ski gebieden bezoeken waaronder: Ehrwald, Garmisch Partenkirchen de Zugspitze en Lermoos.

Makkelijk bereikbare skiarena in Tirol

Het dalstation van de Almkopfbahn in Bichlbach ligt direct aan de Fernpass-Bundesstraße B 179. Hier bevindt zich ook een toegang tot de skiarena. Voldoende parkeergelegenheid, een sportzaak Hofherr en een skikaartenverkooppunt, zorgen ervoor dat u zonder problemen snel op de lange latten kunt staan. Ook als u met de trein komt kunt u direct starten met skiën: het station ligt naast het dalstation van de Almkopfbahn. Ook de langlaufloipe en het wandelpad starten hier..

IMG-8707

Pistekaart, skischool, prijzen & meer

Met de modernste chipkaarten van SKIDATA openen alle skipoortjes automatisch. Mocht u willen weten hoeveel hoogtemeters u heeft afgelegd tijdens uw vakantie in Berwang dan kan dat met ‘Skilines’. U geeft online uw skipasnummer in en dan ziet u precies hoeveel kilometers en hoogtemeters u heeft afgelegd en met welke liften u bent meegeweest..

rodel-07.JPG

Berwang pistekaart en informatie

In het familievriendelijke en sneeuwzekere skigebied Berwang zijn totaal 40 pistekilometers bereikbaar met 12 skiliften (een familiegondelbaan, een gecombineerde stoeltjeslift/gondelbaan, 3 stoeltjesliften en 7 sleepliften). Berwang heeft een pisteaanbod voor families en beginners, gevorderden, carvers en snowboarders. Circa 24 pistekilometer is blauw gemarkeerd (lage moeilijkheidsgraad), circa 10 kilometer rood (gemiddelde moeilijkheidsgraad) en 1,5 kilometer zwart (hoge moeilijkheidsgraad). Met de skibus en trein bereikt u het gehele skigebied; de Almkopfbahn verbindt Bichlbach met Berwang. Voor wie overdag nog niet voldoende skiplezier heeft gehad, bestaat elke donderdagavond de mogelijkheid tot nachtskiën op de verlichte skipiste van de Egghof Sun Jet.

40 kilometer aan pistes

Pistekaart Berwang

913

Berwang - Bichlbach

Berwang_Bichlbach

Ehrwalder Almbahn

ehrwalder_alm